tågtågtågtåg

Sitter i alla fall äntligen på helveteståget.
18.40 gick det ju absolut inte som det skulle, utan 21.22. Förutom att ha fått stå ut med oförskämd personal och att försöka gå genom hela tåget varje gång man ska till bistron (som alltid ligger längst bort från 1a klass) så har vi klarat oss rätt bra hittills.
Nej vänta, HADE. Tills nu, för nu har vi stått stilla i Hässleholm i 25 minuter (and still counting..) och högtalarna verkar inte fungera så ingen förklaring till stoppet har vi heller fått..

Ni vet det där med god mat på O'learys och sen sova på nått nice hotell istället för Lissabon? Glöm det, äcklig tågmat och hoppas att vi överlever och hinner med någon timmas sömn när vi väl kommer fram till Malmö. Innan det är dags att kliva upp TIDIGT och försöka ta sig över till köpenhamn i tid till flyget, tydligen så är det redan förvarnat om att det kan vara problem och förseningar och väntetid för att kunna ta sig dit och hela köret.

Nae, om man kanske ska vandra hela långa vägen bort till bistron och köpa lite godis?

Har också fått en once in a lifetime experience, eller jag hoppas att det var en once in a lifetime, har nämligen besökt en TÅGTOALETT!!

fy..


EDIT; nu har vi tagit oss till Lund, står stilla här i 15 min änsålänge. Bistron är stängd, folk (läs:jag, pappa OCH andra) är förbannade. VI FÅR INTE ENS GÅ AV TÅGET???? Vi vill ta en taxi sista biten istället, de har låst dörrarna och släpper inte ut oss.
=
Snart kommer det bli en tågmassaker här, utan tvekan.


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback