brööööl

Och så var helgen nästan över.

I torsdags hoppade jag båda pluttarna, P hoppades hemma innan Larsaträningen började (ska passa på och göra det varje torsdag när man slipper bygga själv). Han gick PERFEKT! Okey, detaljer det där med att om jag travar in i 5,5m kombinationen så går han på 0,5 språng och att han tar lite fart innan hindrena. Men det gör nästan inget, han är relativt lugn efter i alla fall vilket är viktigast. Ska be mor filma någon gång snart, för er som såg honom i början så vänta er en chock! (; In a good way!!!!
Lilla D hoppade jag sedan för Siri, han har ju tappat en hel del muskler men hoppade fint ändå. Tog bara något lite större inför tävlingen som var igår, kanske 1,20 oxer ut ur kombination och det var inga problem. Kändes fin!

Lördag var tävlingen som sagt. Igår vill säga.. Första gången avd. A för lilla D och jag är absolut nöjd med insatsen. 1 meter gick vi 0 + 0 fel, (A:0/A:0). Satsade inte på någon snabb omhoppning i och med att det var första avd. A.
1,10 meter gick på 4 fel i grundomgången. Nu visste han vad som gällde när vi kom in i ridhuset och bestämde sig för att gå i omhoppningshastighet direkt varesig jag ville eller ej (rätt svar: ej). Kom därför på en linje fel på oxern när han drog iväg och rev. Hoppade fint gjorde han i alla fall, tänkte att han skulle stå emot på vattenmattan och red som om det kunde hända, han stod inte emot något alls så reslutatet av min ridning blev ett jättehopp över det hindret.
Hoppas på att filmerna på båda rundorna dyker upp snart (:

Kvällen spenderades med alkoholintag tillsammans med syster och Josse mfl. Kul att se Josse, inte träffat henne sedan mitten av december annars!

Idag red vi ut i skogen. Jag + P, mamma + D, Petra + Pigge och Lotta + Chopin. P skötte sig nästan hela tiden, förutom när vi tog skogsstigen och han inte fick gå först vilket resulterade i ofrivillig galopp + bocksprång. Alltid kul när lillkillen är glad istället för stressad, men därefter fick han gå först för att slippa tävla. (;

Jag har världens bästa hästar!

Förutom att Pizzans dyra fina täcke fick åka i soptunnan idag. Vi har anklagat Daikin för att tugga sönder allting, men idag finns det minsan ögonvittnen på att Pizzo själv också är boven i dramat när det gäller trasigt täcke. Han hjälpte i alla fall till, den saken är säker..

Nu ska jag studera dressyrprogram. LB:2, LB:3, LA:3, LA:6.
Imorgon är det Gävle som gäller, hypnotiseras av sömnspecialist, kanske. Blir spännande, mer spännande än den 40 mil långa bilresan dit. Vi ska tydligen köra fort som vinden hem efteråt för att hinna se LHC - Modo.
Onsdag ska P få inviga sitt kandar!
Lördag är det ryttargalan!
Söndag är det omgång 1 i dressyr KM, rider klasserna LB:2 och LA:3 (KM klass).

Jag vill ha godis, hjälp mig? Någon?

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback