Alltid något!

Som ni antagligen märkt så gjorde jag någonting utav designen, absolut inte vad jag har tänkt att det ska vara egentligen. Men den idén får jag ta tag i när jag har ork och lust. Det ser i alla fall bättre ut än bara en vit ruta.
Och i och med att jag nästintill bara skriver om hästarna här så får det bli bilder på dom snuttarna, såklart (;

Nytt under solen är väl att jag är skitsjuk. Inte kunnat käka på 10 dygn nu - någon form av muterad maginfluensa? Ingen verkar veta, eftersom man inte brukar vara sjuk såhär länge i sånt. För bättre har det inte blivit. Och alla dom där kilona som jag har kämpat för att få tillbaka rasar ju självklart rakt av mig. Väger nog en 4kg mindre nu och är tillbaka under 45kg igen. FYFAN!
Jag som ÄLSKAR mat, jag som inte klarar mig 2h utan mat! Jag som jämt äter, och som blir skakig i benen av allt som betyder mindre krubb - klarar inte av att rida! 3 ggr på 1v har jag ridit nu..

Gällande hästarna är det inte mycket nytt, dom verkar rätt tillfreds med att inte ridas varje dag utan få stå i stallet på eftermiddagarna och ta igen sig från timmarna ute i solen. Red för Anette Solmell igår och fyfan vad fint han gick mot slutet. Imponerad!

Och alla ni som klagar på värmen: Fuck ya'll! Jag älskar det!

Kommentarer
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

haha japp det är något att kämpa för ;)

2010-07-10 @ 22:22:00
URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

haha, kommentaren kändes ju ändå relevant och passande så ;D

2010-07-10 @ 22:52:38
URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: Matilda

Fasen vad snygg designen blev =)



Jag är en av finalisterna i Veckan Läsare hons sätilaryttaren.. Skulle bli så glad m du ville lägga en röst på mig :) Nummer två är jag =)

http://satilaryttaren.blogg.se/2010/july/finalisterna-d.html#comment

2010-07-10 @ 22:56:07
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Amma

håller nog med där, inget fel på värmen!:) ..alla klagande lär nog säga annat när det höstrusket kommer och man drömmer tillbaka till de soliga dagarna!

2010-07-29 @ 20:32:52
URL: http://annastohm.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback